Skip links
Explore
Drag
Υπηρεσίες

Θερμομόνωση

Οι Υπηρεσίες μας

Θερμομονωτικά

Υλικά Θερμομόνωσης

Στην ROMKA μελετάμε κι εφαρμόζουμε την πιο αξιόπιστη, ολοκληρωμένη «Ασπίδα» για το χώρο σας, με γραπτή εγγύηση. Ώστε να μην έχετε απώλειες θερμότητας, να εξοικονομείτε σταθερά Ενέργεια και Χρήμα και να μην ταλαιπωρείστε από υγρασία και ζημιές που δύνανται να προκαλέσουν οι καιρικές συνθήκες. Στην ROMKA παρέχουμε Εξειδικευμένες Επαγγελματικές Λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, τις ιδιαιτερότητες του χώρου και τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.Τα πάντα για τη θερμομόνωση εδώ.

Πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης

Το ROMYblok XPS είναι η ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης. Αποτελεί την τεχνολογική εξέλιξη των θερμομονωτικών πλακών εξηλασμένης πολυστερίνης, με δυνατότητα να θωρακίσει κάθε νεόδμιτη ή υφιστάμενη κατασκευή. Ίσως το κορυφαίο μονωτικό υλικό σήμερα.

1. Αποτελεσματική θερμομόνωση
Άμεσο, συνεχές κέρδος στους λογαριασμούς ενέργειας. Σχεδόν το 45% των ετήσιων λογαριασμών ενέργειας (φυσικού αερίου, ρεύματος ή πετρελαίου) κάθε κτηρίου, πηγαίνει στη θέρμανση και στον δροσισμό του. Η θερμομόνωση με ROMYblok  XPS μείωνει τις δαπάνες για ενέργεια μέχρι και 30%, και απαιτεί μία μικρή επένδυση που αποσβένεται πολύ γρήγορα και αποδίδει για πολλά χρόνια.
Κάθε κτήριο, καινούργιο ή παλαιότερο, αξίζει την καλύτερη θερμομόνωση!  Και τίποτε δεν μονώνει καλύτερα από το ROMYblok XPS.
Άψογη θερμομόνωση ίσον μεγάλη οικονομία.

2. Επιφάνεια 
Μεγάλη οικονομία σε σοβά και εργατικά. Ειδική επιφάνεια πρόσφυσης για θερμομόνωση τοίχων που απαιτεί σοβάτισμα, το ROMYblok XPS έρχεται εξοπλισμένο με ανάγλυφη επιφάνεια ομοιόμορφης υφής, πλήρως προετοιμασμένης για γρήγορο, άψογο σοβάτισμα χωρίς φύρα και επιπλέον εργατικά.
Ο σύμμαχος στο σοβάτισμα.

3. Ενεργειακή αποτελεσματικότητα
Καλύτερη ποιότητα κατασκευής, μεγαλύτερη αξία κτηρίου.

4. Αδιαπέραστο στην υγρασία
Μηδέν κόστος συντήρησης και αντικατάστασης χωρίς να είναι υγρομονωτικό υλικό, το ROMYblok XPS αποτελεί ισχυρό σύμμαχο κάθε κτηρίου απέναντι στη βασική αιτία αποσάθρωσης και γήρανσης, την υγρασία. Ενώ θερμομονώνει, το ROMYblok XPS προφυλάσσει και από εξωτερική και εσωτερική υγρασία τα πάντα: τοίχους, σίδερα, μπετά, σοβάδες. Λόγω της πυκνής δομής των μικροκυψέλλων του, δεν καταστρέφεται και παραμένει ανεπηρέαστο και από την πιο ισχυρή υγρασία. Έτσι, παρέχει συνεχή ασπίδα προστασίας για πολλά χρόνια χωρίς ανάγκη συντήρησης ή αντικατάστασης.
Δεν καταστρέφεται από την υγρασία.

5. Περιβαλλοντικά υπεύθυνο
Το ROMYblok XPS είναι ένα από τα πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνα δομικά υλικά, σήμερα. Συνεργάζεται με το περιβάλλον και συμβάλλει ενεργά στην προστασία του. Η χρήση του εξοικονομεί ενέργεια δραστικά και άμεσα, μειώνοντας την κατανάλωση φυσικών πόρων και την εκπομπή αερίων του θερμοκηπίου.
Τέλος, είναι πλήρως ανακυκλώσιμο, με μηδέν απόβλητα ή φήρα κατά την παραγωγή του.

6. Μικρό κόστος αγοράς
Μικρή επένδυση άμεσης απόσβεσης και υψηλής απόδοσης για πολλά χρόνια το ROMYblok XPS θερμομονώνει αποτελεσματικά κάθε εκατοστό επιφανείας του κτηρίου, θωρακίζοντάς το ενεργειακά, για όσο αυτό υπάρχει. Τα αποτελέσματα αυξάνονται με τα χρόνια, καθώς καθημερινά εξοικονομείται πολύ περισσότερη ενέργεια από όση ξοδεύεται για ένα περιβάλλον άνετης διαβίωσης ή εργασίας!
Iσχυρή “πανοπλία” κατά  της σπατάλης ενέργειας.

7. Εύκολη εφαρμογή παντού
Ευχρηστία, μικρή ανάγκη εξειδικευμένου προσωπικού, λιγότερα εργατικά

•    απώλειες ενέργειας και θερμοκρασίας
•    ηχορύπανση
•    μούχλα και μύκητες
•    σκουριά και αποσαθρώση
•    υγρασία και διάβρωση
•    πίεση
•    συμπαγές και ανθεκτικό
•    αποδεδειγμένα αξιόπιστο
•    χωρίς ανάγκη συντήρησης
•    χωρίς ανάγκη αντικατάστασης
•    θεμέλια και πέδιλα
•    πατώματα και οροφές
•    κολώνες και δοκάρια
•    υδραυλικά και υδρορροές
•    ξύλινα τμήματα κλπ
•    πάνελς μεγάλων διαστάσεων
•    ειδική επιφάνεια πρόσφυσης

Πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης

Το ROMKAblok EPS είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε εφαρμογής θερμομόνωσης,  με τη καλύτερη σχέση κόστους-αποτελέσματος. Aποτελεί το βασικό όπλο στην προσπάθεια για κτήρια και κατασκευές που εξοικονομούν ενέργεια και εξασφαλίζουν καλή ποιότητα ζωής. Έχει εξαιρετικές μονωτικές ιδιότητες και θερμομονώνει με επάρκεια κάθε νεόδμητη ή υφιστάμενη κατασκευή. Ένα υλικό που έρχεται από το μέλλον για να καλύψει σημερινές ανάγκες.

1. Άριστη θερμομόνωση λόγω της υψηλής περιεκτικότητας του ROMKAblok EPS σε αέρα (98%).
Θερμομόνωση που αποδίδει κάθε μέρα. Ένα κτήριο που θερμομονώνεται με ROMKAblok EPS, μειώνει δραστικά τις ανάγκες για ενέργεια που καταναλώνεται για ψύξη και θέρμανση. Αντίστοιχα, μειώνονται δραστικά και οι λογαριασμοί ενέργειας (φυσικού αερίου, ρεύματος ή πετρελαίου) με άμεσο όφελος για τους ενοίκους του κτηρίου. Ενδεικτικά υπολογίζεται ότι η εφαρμογή ενός κιλού ROMKAblok EPS εξοικονομεί ετήσια 80 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης, στα πρώτα 50 χρόνια ζωής ενός κτηρίου. Η επαρκής θερμομόνωση κάθε κτηρίου, νεόυ ή παλαιότερου, ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες, αποτελεί την πιο έξυπνη οικονομική λύση. Και το ROMKAblok EPS την πιο έξυπνη επιλογή θερμομόνωσης.

2. Αποτελεσματική και εύχρηστη λύση εξωτερικής θερμομόνωσης κάθε κτηρίου.
Η εφαρμογή ROMKAblok EPS στην εξωτερική πλευρά της τοιχοποιίας θερμομονώνει και στεγανοποιεί αποτελεσματικά κάθε κτήριο. Η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται ξεπερνάει το 50%, και οδηγεί σε ανάλογη μείωση του κόστους κλιματισμού. Είτε πρόκειται για καινούργια κατασκευή, είτε για αναπαλαίωση ή αναβάθμιση υφιστάμενου κτηρίου, το ROMKAblok EPS έχει άριστη σχέση κόστους εφαρμογής / εξοικονόμησης ενέργειας, ίσως την καλύτερη από κάθε άλλο τύπο θερμομονωτικού υλικού σήμερα.

3. 100% ανακυκλώσιμο υλικό.
Με υπευθυνότητα προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Η σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας από την εφαρμογή του ROMKAblok EPS, συμβάλλει στην κατασκευή σύγχρονων κτηρίων που σέβονται το περιβάλλον και τους ανθρώπους που ζουν μέσα τους. Σημαντική είναι και η συμβολή του ROMKAblok EPS στην αναβάθμιση υφιστάμενων κατασκευών, που βελτιώνουν σημαντικά τις περιβαλλοντικές τους επιδόσεις. Το ROMKAblok EPS είναι μη τοξικό, αδρανές, δεν αναπτύσσει μύκητες, ανακυκλώνεται πλήρως και με πολλούς τρόπους, χωρίς κινδύνους για την υγεία κατά την εγκατάσταση και την χρήση του. Ένα δομικό υλικό που συμβαδίζει με την εποχή του και βοηθάει στην προστασία του περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής.

4. Ευέλικτη εφαρμογή που ακολουθεί σχεδόν κάθε σχήμα, θερμομονώνοντας όλο το κτήριο.
Θερμομόνωση με σταθερές διαστάσεις, χωρίς παραμορφώσειςΤο ROMKAblok EPS διατηρεί τις αρχικές του διαστάσεις, ανεξάρτητα απο την θέση και την γωνία τοποθέτησής του στην κατασκευή. Δεν παραμορφώνεται, δεν στρεβλώνει, δεν συρρικνώνεται και αντιστέκεται σε καθιζήσεις και αλλοιώσεις  της μορφής και της μάζας του. Εξαιτίας αυτών των χαρακτηριστικών του, το ROMKAblok EPS έχει εξαιρετική συμπεριφορά και σε περιπτώσεις σεισμού, συμβάλλοντας στην αντισεισμική συμπεριφορά του κτηρίου που μονώνει. Ειδικά όταν έχει εφαρμοστεί στα θεμέλια, μειώνει δραστικά τις εδαφικές ωθήσεις που προκαλεί ο σεισμός.

5. Καλύτερη απόδοση από κάθε άλλο μονωτικό υλικό, με κριτήριο την τιμή αγοράς.

6. Ανθεκτικό στην υγρασία.

7. Υψηλή αντοχή και αποτελεσματική λειτουργία για μια ζωή χωρίς ανάγκη αντικατάστασής του.

This website uses cookies to improve your web experience.